Токсичні маніпулятори: чотири знаки Зодіаку, які використовують слабкості партнера задля своєї вигоди

Є люди, які вірять у справжнє кохання з першого погляду, але існують маніпулятори, аб'юзери і газлайтери, що здатні змусити свого партнера відчути свою меншовартість, використовуючи його слабкості.
Представники яких же знаків зодіаку можуть бути токсичними маніпуляторами у стосунках?
Близнюки
Близнюки бажають повної влади у відносинах без найменших здогадок про людей, яких вони можуть образити. Представники цього зодіакального знаку частенько користуються своїми комунікативними здібностями, аби керувати своїми партнерами, використовуючи їхні слабкі сторони. Вони запросто підставлять свого обранця чи обраницю задля того, щоб той відчував свою вину та приниження.
Рак
Раки вміють маніпулювати слабкостями партнера, перебуваючи в стосунках. Варто зазначити, що попри те, що представники цього знаку оточують свого партнера коханням та ласкою, коли мова йде про досягнення власних цілей, то Раки швидко й легко використають слабкості іншого, абсолютно ігноруючи їхні потреби та інтереси.
Скорпіон
А ось ці люди вирізняються своєю хитрістю, тож є маніпуляторами та уникають моментів своєї слабкості у взаєминах. Вони наділені вмінням легко переконувати погодитись майже з усім. Спілкування з такою особистістю може стати стомливим, принизливим та згубним для вашого психічного здоров'я.
Лев
Леви є справжніми егоїстами. І задля задоволення своїх інтересів вони легко скористаються слабкістю свого партнера. Якщо ж той чинитеме спротив, то представник цього знаку може вдатись навіть до шантажу, погрожуючи розривом відносин.
Окремі Леви здатні створювати настільки негативну атмосферу, що це може зробити їхніх обранців сприйнятливішими до відчуття меншовартості ще на довго.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment